torsdag 4. oktober 2018

Lenge siden sist.... jeg gjorde de katastrofale valgene....



Det meste er det lenge siden sist skjedde. Lenge siden vi så hverandre, lenge siden jeg var der, lengesiden jeg blogget sist. osv..... Selv om det er lenge siden er det ikke slik at en ikke kan ta ting videre å gjøre noe med om man virkelig har dårlig samvittighet.

Det er mye som burde vært oftere, men så blir det lenge til neste gang. Jeg burde vært hos... oftere, vi burde treffes oftere og hatt denne maten oftere for den er så god..... men allikevel drøyer det lenge til neste gang. Det er krevende å legge om på planene for å få til ting oftere men det begynner meg eller dag om det skal skje noe. Bare viljen til endring er det får en nok det til litt oftere....
Det er så mye vi vil nå over isteden bruker vi tid på alt vi ikke får gjort istedenfor å glede oss over det vi får til.
På en dag tar vi mennesker mange tusen valg. 
 Noen er små og ubetydelige, mens andre har større konsekvenser. Ut av alle de tusen valgene ta vi et par valg som gjør litt vondt. Disse valgene er enten feil etter vi tok valget, eller så tar vi valg som koster. Tar vi valg som koster, er dette som regel bevisste valg. Verre er det med dem som vi tar, som vi angrer på etter på. Da havner i fella med å tenke at alt er feil med meg. Jeg klarer aldri å få det til... Til tross for at vi gjør noen få valg som får litt større konsekvenser som vær glad for alle de gangene du lykkes. to feil og tre tusen bra valg, ekke så verst det heller da?

Det beste med å ta feil valg er at man nesten alltid lærer noe av det slik at vi tenker oss om en ekstra gang neste gang vi havner i like danne situasjoner..

Lykke til med å sette fokus på de gode valgene og til å lære av de som ikke var så greie!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar