lørdag 2. juli 2011

Så er det på'n igjen.......

Ferie!!! Jippi tenkte jeg. Ingen krav, bare sløven i skyggen med et stort glass med..... vann.
Tanken er alltid bedre enn virkeligheten.
For det første tenkte jeg at på min første feriedag skulle jeg sove lenge. Og dag snakka jeg om leeengeeee. Men hva er vel mer opplagt enn at jeg våkner uthvilt kl. 06:24. Typisk når jeg skal sove til sånn oppunder middag. Jeg våkner lenge før noen som helst har tenkt på frokost en gang. Mange er knapt nok ferdig med nattmaten.
Etter flere forsøk på knipe igjen øyne, stappe propper i ørene, dra dyna godt over hode og legge meg i favorittstillingen min, nyttet ikke. Så etter å ha kavet rundt på madrassen en stund, måtte jeg bite det i meg. Jeg måtte opp før 7 på min første feriedag.

Så hva gjør man da? I huset er det stille som om selveste døden var kommet på besøk. Jeg det var å komme seg ut, og starte på arbeidlista over ute gjøremål. Da er det bare å håpe på at naboen er kommet vel hjem etter evtuelle festligheter og ikke ser at jeg går ute å jobber så tidlig på en lørdags morgen. Så før 7 om morgen på min første feriedag går jeg ute å gjør HAGEARBEID.

Så får vi bare ønske sommeren velkommen selv om vi gjør det med blandede følelser akkurat idag!

2 kommentarer:

  1. God Sommer ! :D

    SvarSlett
  2. Godt å se du er tilbake igjen Børre :-) Gleder meg til å lese mer fra deg - du har mange gode tanker å dele med oss. Hilsen Merete

    SvarSlett