lørdag 10. juli 2010

Camping ferie!!! Reisen til turen

Bilferie er fine greier. Jeg bytta vekk den nye vogna i fjor fordi vi ville ha en lettere og mindre ei. I år synes jeg denne vogna er minst like tung å dra på. Så for å kom pansere kjører jeg som et svin nedover bakkene og lager laaang kø.
Mange sier at de gleder seg til ferie. Det har jeg også gjort, nå gruer jeg meg for hjem turen igjen. Folk med ferie ro, har jeg den største gleden av å ikke ha møtt. Skal de på hytta skal det gjøres med seier. De har glemt at arbeidslivets konkurranser nå er langt på ferie hylla og at de kan slappe av å nyte naturen på sørlandske veier. Nei her skal det kjøres. De vinner visselig sekunder på turen. Vi som har litt å bære på for bare finne oss i å slippe merzen frem. Da jeg jeg stoppa for å fylle diesel på doningen min, stanset en herre i en finere polert bil ved siden av meg og ba meg holde farten oppe. Han ville ha seg fra bedt å måtte sinke langs veien. Han kjøpt ikke bil som ikke kunne få utnyttet gampa, tror jeg han sa. Egentlig sa han kanskje at jeg måtte ha en god dag. Det er jo mange som tuter når jeg kjører. Begynnelsen var jeg høflig, men da jeg etterhvert stoppet for å kjøpe ei jordbærkurv hadde jeg jo glemt å ta ned antenna.
Nå sitter jeg å slår mygg og tenker mest på å prøve senga. Et år siden sist.....

1 kommentar:

  1. God tur videre! Det står i campingloven at folk som kjører karamell og campingvogn har god tid.. og det burde du fortelle de fine herrer og fruer. Det finnes klistermerker som det står: "Jeg HAR klampen i bånn".

    SvarSlett