torsdag 29. juli 2010

Hvem er detsom kommer der....... nye naboer?

I dag har jeg gjort en god gjerning. Får håpe jeg har gjort flere.
Søstra mi og familien hennes har fløtta i dag. Noen velger å dra land og strand rundt, gjerne hele eller halve norge for å finne nytt "hi". Søstra gjorde det enkelt hun valgte nabohuset over veien. (Lurer på de harfinni på for å få det?
Nabo huset har en annen innkjørsel enn den de har i dag, men allikevel kommer de til å se rett ned på gamlehjemmet sitt. Derfra skal de sitte å kritisere de stakkarne som kjøpte av dem. - Se de vandaliserer hagen, -kanke skjønne offer de gjør sånn. -Nå tenker jeg naboene der nede får noe å bryne seg på, våre unger er jo bare halvparten så gærne som dems.
Mens de nye naboene de nå har fått har sikkert kost seg, med de eldre som bodde der før, ingen kasta ball, eller vælva innover hekken dems. I gardinene sitter nok ”ny” nabokjerringa å kikker over på dem å gruer seg til søsterunga blir 16. Fantasiene flyr nok vilt om gutter på firhjulinger og hjemme fester. De har sittet å observert dem og snakka seg i mellom om hvilke personligheter som nå har blitt naboen. Det verste er jo at søster unga er tvillinger, så de blir alt samtidig.
Det er rart med det, Det er noe som alltid går foran deg. Om det stemmer eller ikke betyr lite, men ryktet flyr føre deg.
Så for å gjøre de dårlige ryktene til lags, møtte jeg opp i dress og hvite hansker. Da tenker jeg nabo kjerringa fikk vann på hjulet. Telegrafen gikk varmt. (telegraffen nå er tekst meldinger) det blei nok sendt både en og to gruppemeldinger rundt i ”ny” gata. Så for at ikke naboene skulle klage på latskap og innefektivitet hadde søstra innleid en super fløtter fra lillesand. Han var en typisk sørlending som slang dritt til oss andre, mens han piska oss det han hadde. Heldigvis hadde ryktet gått meg føre, så han piska lite på meg. Han hadde lastebil og hadde nok avkord eller hvordan det skrives. På to timer hadde han slitt ut oss og seg selv. Alt var flyttet fra gamlehjemmet og til ny kåken.
Nå bor søstra som Baktus i hjørnetanna. Med utsikt til nakne åser et lite stykke foran huset.
Apropos nakenhet, Dattera mi skulle fortelle at Metodistene var på et leirsted, og hu sa at nudistene var på det leirstedet. Ja nakne kom vi til verden og nakne drar vi, som det heter.
Ellers kan jeg skryte på meg årets første innsjø bad i dag. Er det sent sier du? Broren min satte ut båten i går for denne sesongen. Vet ikke om hvem som er senest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar