søndag 18. juli 2010

Hva fikk du å spise

Har en vært på reisefot i min familie er ikke det første en spør om hva en opplevde, men mer som: "hva fikk du å spise da?".

Etter at jeg nå har vært på farten en stund er jo ikke alt jeg har opplevd så viktigt. Kanskje det er derfor vi spør hvordan overlevde du? Jo jeg fikk hjelp fra den eller den, vil noen si. Mat vett, må du ha om du skal overleve her. Fikk en venn av meg beskjed om, når han besøkte en barnerik familie. Det må en sannelig ha om skal overleve hos enkelte, som bare spiser to ganger om dagen også.

Hjemme i barndommen hadde vi ofte besøk til middag, eller de andre måltidene. Da var det ikke snakk om at noen ikke var sultne. "-Jeg tenker du setter deg her jeg, sa alltid pappa når venner nølte med å sette seg til bordet. Det var alltid plass til en til ved bordet. Nå praktiserer jeg samme oppskrift. Det er hyggelig å dele måltidet med hverandre. Også smaker alltid maten bedre med flere rundt bordet. Nesten da i allefall. Har en bodd lenge på hotell er det godt å komme hjem til daglig maten.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å komme hjem igjen. Hele natta skal jeg kjøre hjem. I morgen blir det bua,bua på dagen.
Og siden jeg ikke har opplevd noe særlig denne uken. Kan jeg oppsummere med ukens middager slik:
grilling, Grilling, Kjøpe pizza (Dolly), Pita, Ingenting, Biff og avsluttet med en kyllingwok.

Hva neste uke kan bringer er forløpig uskrevet. Så da er det bare å starte med blanke ark.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar